Anbefalinger 2014

 

Navn:
Mette Georgi
(fik kørekort i december 2014)

Anbefaling:

Jeg har været fuldt ud tilfreds med forløbet hele vejen igennem, fordi teoriholdene er små – så der er plads til alle. Men mest af alt fordi ens køretimer bliver planlagt, så de passer ind i ens egen kalender!

Samtidig med det så er Steffen en super sjov og hyggelig person at have! Derfor kan jeg klart anbefale at tage kørekort hos “Bag rattet”!


Navn:
Caroline Høgh
(fik kørekort i oktober 2014)

Anbefaling:

Jeg har været ovenud tilfreds med forløbet hele vejen igennem! Teoriholdene er små, hvilket har gjort, at der er plads til, at alle bliver hørt! Derudover bliver der taget højde for ens egen disponering af tid – man får køretimerne, når det passer en selv.

Udover at “Bag rattet” er en god køreskole, er kørelæreren, Steffen, en super hyggelig og tilrettelæggende kørelærer at have, som gør køretimerne behagelige!


Navn:
Karina Borg
(fik kørekort i august 2014)

Anbefaling:

Meget tilfreds med undervisningen og min kørelærer Steffen. Afslappet og dejlig atmosfære. Et sted jeg gerne vil anbefale til andre der skal have kørekort! Køretimerne bliver lagt så de passer ens skema. Bag rattet er et sted man skal tage kørekort. 🙂


Navn:
Sidsel U. B. Pedersen
(fik kørekort i juli 2014)

Anbefaling:

Jeg er glad for at jeg valgte at tage mit kørekort hos Bag Rattet, da det er en utrolig hyggelig køreskole med høj fleksibilitet mht. køretimer.


Navn:
Katrine Larsen
(fik kørekort i juni 2014)

Anbefaling:

Meget tilfreds med undervisningen og min kørelærer Steffen. Med forståelse for ekstra hjælp og tid. Et sted jeg klart kan anbefale, hvis du gerne have lagt køretimer efter dit skema og have hyggelige teori timer. Bagrattet kan helt klart anbefales. 🙂


Navn:
Camilla Sommer
(fik kørekort i maj 2014)

Anbefaling:

Det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Små hold gør det trygt og rart, og køretimerne bliver tilpasset din kalender. Kan kun anbefale ‘Bag rattet’!


Navn:
Ida Marie B. Stou
(fik kørekort i april 2014)

Anbefaling:

Hos bagrattet er de super fleksible hvad angår det at planlægge kørsel udenfor skolegang og arbejde. Derudover er der hos bagrattet nogle hyggelige teorilokaler med god undervisning. Alt i alt får de 5 stjerner ud af 5 herfra – jeg har været super glad for at tage mit kørekort der!


Navn:
Nini Bertelsen
(fik kørekort i februar 2014)

Anbefaling:

Jeg synes det var rigtig godt hos Bag Rattet, fordi holdene er ret små og derfor kan man nemmere spørge ind til noget, hvis man er i tvivl. Det gør også stemningen afslappet.

Køretimerne er rigtig gode og de kan ligges når man selv har tid – derved undgår man fravær. 🙂 Steffen, som var min kørelærer, er rigtig sød og rolig. Der er en afslappet stemning når man kører med ham, og man er ikke nervøs for at begå fejl.

Alt i alt har jeg været rigtig tilfreds med forløbet og jeg vil helt klart anbefale det til andre!


Navn:
Ann-Kathrine
(fik kørekort i januar 2014)

Anbefaling:

Jeg var meget glad for den hyggelige stemning i teorilokalet, der giver plads til, at man kan få al den hjælp man behøver.

Køretimerne ligger, når man selv har tid, hvilket betyder, at man ikke går glip af timer i skolen.
Samtidig fik jeg den bedst mulige hjælp til både teori og køretimer, der viste sig at være nødvendig. 😉