Anbefalinger 2012

 

Navn:
Karen Nebel
(fik kørekort i december 2012)

Anbefaling:

Dét at få kørekort medfører meget ansvar, som man i den grad får lært hos Bag Rattet. Gennem hele forløbet har det været sjovt, og selvfølgelig meget lærerigt med undervisning fra Steffen, som er en meget sjov og positiv mand, men også meget professionel. Der er altid god stemning i teoritimerne, og også i køretimerne! Det gør, at man glæder sig til at møde op, og man får det bedste ud af det.

Bag Rattet er meget fleksibel, da køretimerne bliver arrangeret efter skoletid, så man ikke går glip af nogle skoletimer.

Alt i alt har det været et skønt forløb med Steffen, som beroliger og støtter køreeleverne fuldt ud. Han er i mine øjne den bedste kørerlærer! Der er ingen bedre køreskoler i Viborg og omegn end Bag Rattet.

Tak for alt, Steffen!


Navn:
Maria Holm Andersen
(fik kørekort i november 2012)

Anbefaling:

Kan kun anbefale Bag Rattet til alle!!

Det har været positivt hele vejen igennem, og der er styr på det hele. 🙂
Jeg havde Steffen som kørelærer, og han var ikke alene dygtig til hans job, men også rigtig rigtig sjov og en person jeg kommer til at savne. 🙂

Steffen er meget service minded og fleksibel når det kommer til køretimerne. Derudover har han altid styr på ens papirer og aftaler o.s.v. 🙂

Teori timerne er hyggelige og da der ikke er så mange på hvert hold, giver det en tryg stemning hvor man tør stille spørgsmål hvis man er i tvivl om noget (selv de allerdummeste spørgsmål kan man stille!) og på den måde må man sige at man virkelig får lært noget! …og hygger sig på samme tid. 🙂

Der er altid god stemning og masser af grin!


Navn:
Tine Vestergaard-Madsen
(fik kørekort i september 2012)

Anbefaling:

Jeg kan kun sige gode ting om Bag Rattet. Teoriundervisningen er super god, og holdet er ikke så stort, så der er plads til spørgsmål. Det er også muligt at køre udenfor skoletiden, hvilket har været rigtig dejligt for mig! Jeg bestod teoriprøve og køreprøve 1 gang, og jeg følte mig godt rustet ved at have gået hos Bag Rattet.

Du vil kun blive glad og positiv over at tage dit kørekort her! 🙂

Tak for alt Steffen – og held og lykke til dig derude, der skal til at tage kørekort.


Navn:
Sofie S. Rossel
(fik kørekort i august 2012)

Anbefaling:

Der er ikke ord nok til at beskrive hvor glad og taknemmelig jeg har været for at tage mit kørekort hos “bagrattet”.
Så hvis du vil have et kørekort der er billigt men samtidig har den bedst kvalificerede (efter min mening) undervisning med humor og tålmodighed. Så er det “bagrattet” du skal vælge.

Så nu skal du bare klikke på holdstart og så vælge den dato du vil starte og melde dig til.

Held og Lykke.


Navn:
Mette Louise Rasmussen
(fik kørekort i august 2012)

Anbefaling:

Jeg kan HELT KLART anbefale folk at tage sit kørekort hos “Bag Rattet”.

Jeg havde Steffen som kørelærer, og han er uden tvivl den bedste kørelærer nogensinde!! -Han er mega god til at forklare tingene til teori, så man forstår det, og man glæder sig næsten til at komme til teori og lære noget nyt + han planlægger køretiden efter, hvornår man har tid, så det ikke går ud over arbejde osv.

Derudover er han super sød og sjov og bliver ikke sur, hvis man gør noget forkert.

Tak for alt Steffen!!


Navn:
Quan Dinh
(fik kørekort i juni 2012)

Anbefaling:

Der er kun gode ting at siger om bagrattet. Selv om det er et hold på 7-8 stykker, så når man at få alle sine spørgsmål besvaret. Jeg havde steffen som kørelærer, og han var meget dygtig til at forklare.

Den bedste køreskole! 😀