Anbefalinger 2011

 

Navn:
Vinnie Madsen
(fik kørekort i december 2011)

Anbefaling:

Jeg tog kørekort hos bag rattet i efteråret 2011. Jeg vil sige at jeg er fuldt ud tilfreds med den behandling jeg har fået. Min kørelærer var Steffen, og han var meget smidig med aftaler og planlagde efter hvornår man havde tid. Han var der altid til tiden og der var plads til sjov.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!


Navn:
Abdikarim
(fik kørekort i december 2011)

Anbefaling:

Bag rattet er en lille lækker køreskole, med en lille lækker skolevogn.. jeg var ret tilfreds med teoritimerne. der var plads til at lave sjov og stille dumme spørgsmål, men man fik alligevel det bedste svar ud af det, så jeg anbefaler alle de skønne unge, at tage deres kørekort hos bag rattet.. kørertimerne er ligeså sjove og hyggelige. der er ikke plads til stress og andre dårlige ting, så det var også meget lækkert. det var god tider, så jeg takker for denne tid bag rattet..


Navn:
Rikke Berg
(fik kørekort i august 2011)

Anbefaling:

Hvad kan jeg sige …

Bag rattet er en super god køreskole! Man hører så tit, at teori timerne ikke er til at komme igennem, og at det er uoverskueligt. Men Bag rattet har kun 8 elever inde ad gangen, så man er et lille hyggeligt hold. Der er derfor tid til at stille spørgsmål, og rent faktisk få bedre viden indefor teorien. Samtidig er det ikke kedeligt, fordi der er tid til en joke fra tid til anden 😉

Du skal ud og kører i en “bette” sød bil, og er garanteret en rigtig skøn kørerlærer! Der er plads til, at joke når man fejler, og ingen sure miner “bag rattet” 🙂 Anbefales til alle der ønsker mere end bare det sædvanlige.

Ønsker jer alt det bedste fremover !!


Navn:
Cecilie Udklit Sørensen
(fik kørekort i juli 2011)

Anbefaling:

Anbefaler stærkt at tage kørekort hos bag rattet. Små hold, små biler og ingen store armbevægelser.
Teoritimerne var stille og rolige og rigtig hyggelige. Køretimerne er man selv med til at planlægge, så det passer ind med alting.
Varmeste anbefalinger herfra.


Navn:
Nanna Krogh
(fik kørekort i juli 2011)

Anbefaling:

kan kun gi’ min bedste anbefaling 🙂


Navn:
Kristina Henneberg
(fik kørekort i maj 2011)

Anbefaling:

Kan kun stærkt anbefale at tage kørekortet hos Bag Rattet.

Man har teori i små hold på ca. 8, hvilket gør, at der er plads og tid til alle. Derved er der ikke noget man ikke får spurgt om og ikke får lært. Samtidig er der plads til sjov og skøre spørgsmål, hvilket gør at tiden flyver afsted, og at det ikke er kedeligt at komme til teori.

Jeg havde Steffen som kørelærer, og jeg vil, uden at have prøvet andre, driste mig til at påstå, at han var den bedste kørelærer jeg kunne havde valgt. Alle køretimer kan tilpasses ens egen kalender, og går derved ikke ud over timerne i skolen. Samtidig bliver kravlegård, førstehjælp og glatbane lagt i weekenden, så man også har mulighed for at komme her. Oveni det, kan du blive hentet hvor det passer dig bedst.

Køretimerne er sjove, og noget man glæder sig til, også selvom man er nervøs for at køre bil. Her skal man ikke være bange for at få et slag over nakken, hvis man gør noget forkert, eller gentagne gange laver den samme fejl.
Kørekortet hos Bag Rattet er billigt, og alle pengene værd.
Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang, og det tog mig kun to måneder.

Så hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage dit kørekort, så tag det her, det vil du blive glad for.
– jeg er yderst tilfreds. 🙂


Navn:
Tine Morre Skovborg
(fik kørekort i april 2011)

Anbefaling:

Den bedste køreskole. Jeg havde Steffen som kørelærer, og jeg tror næppe jeg kunne have fået en bedre kørelærer. Mange snakker om at teori er så kedeligt, men hos Bagrattet er man kun 8 personer, og det er helt klart en fordel, da der også er tid til lidt spas, samtidigt med det er let at få svar på spørgsmål og de er MEGET fleksible med køretimer. Kun ros herfra i hvert fald. Held og lykke derude 🙂


Navn:
Lisa Andersen
(fik kørekort i januar 2011)

Anbefaling:

hey jeg tog kørekort her. jeg startede i efteråret, og fik så kortet d. 5 jan 2011. jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg. Jeg synes det er en super god køreskole med super gode og sjove lærere. Og så kunne alt bare passes ind i en kalender, så jeg formåede at tage kørekortet helt uden at miste skole timer, med undtagelse af selve prøven.

Jeg kan kun anbefale at man vælger bag rattet 🙂 det er super sjovt og man lærer det man skal sammentidig.
held og lykke med det 🙂