Anbefaling 2019

 

Navn:
Theresa K.
(fik kørekort i oktober 2019)

Anbefaling:


Steffen har en utroligt anerkendende tilgang til sin undervisning.

Han er meget tålmodig og formår at skabe en tryg atmosfære i bilen.

Han giver sig god tid til at få de forskellige problematikker talt igennem efter køreturen. Steffen er altid klar med en sjov kommentar og en god portion humor- vi har altid kunnet grine sammen af mine bommerter.

Steffen er et meget positiv, smilende, engageret og seriøs omkring sit arbejde. Han er rigtig god til at sætte sin elev i fokus og gennem utallige køreture og opmuntringer formår han at opruste til succes.

De absolut varmeste anbefalinger fra en køreskole-elev på 30+


Navn:
Sarah Pedersen
(fik kørekort i august 2019)

Anbefaling:


Hvis du mangler et sted at tage dit kørekort, så kan du trygt vælge Bag Rattet!

Steffen er en rar, kompetent og fleksibel kørelærer, der altid indretter sin undervisning efter elevernes behov. Han lærer hurtigt dit niveau at kende og sikrer din udvikling derfra.

Det er altid nemt at aftale tider til køretimer og prøver. Du er også selv med til at sætte tempoet for dit forløb, så undervisningen passer ind i din hverdag. Jeg fik behov for en længere pause fra køreundervisning pga. en stor skoleopgave – Steffen gav mig al den tid, jeg skulle bruge.


Navn:
Helene Biering
(fik kørekort i april 2019)

Anbefaling:


Verdens bedste køreskole, med en virkelig dygtigt kørelærer som med 110% sikkerhed vil have en til at bestå og samtidig få en god oplevelse.

Der er altid plads til fejl og dumme spørgsmål og steffen er generelt bare lydhør og forstående. Steffen gør alt for både at finde køretider, teoriprøve, praktiskprøve osv. så man ikke skal vente længe.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved køreskolen og anbefaler virkelig andre at tage deres kørekort her.