Anbefalinger 2013

 

Navn:
Mette Skals
(fik kørekort i oktober 2013)

Anbefaling:

Jeg har været så tilfreds med hele forløbet hos Bag rattet i Viborg. Det er så fedt at det er små hyggelige hold, det gør at der er plads til alle og at der er god hjælp at hente hvis der er noget man er i tvivl om mht. teorien.

Samtidig er Steffen som jeg havde en super god underviser både i teori og praksis. Med et travlt år i 3.g er han også super fleksibel med hensyn til kørertimer, og du kan få dit kort hurtigt. Bestod teoriprøve med 1 fejl første gang og også køreprøve første gang.

Kan kun sige positive ting om Steffen og Bag rattet.


Navn:
Nicoline Houmann Thuesen
(fik kørekort i oktober 2013)

Anbefaling:

Kan varmt anbefale “Bag Rattet”! Steffen formår at gøre teoritimerne super hyggelige, og med små hold får man optimalt ud af den 1,5 times undervisning – to gange om ugen. Det gør, at man holder motivationen oppe, og at man hurtigt bliver klar til teoriprøven.

Som kørelærer havde jeg Sam, og hos ham får man virkelig lov til at være sig selv og han tager højde for individuelle behov. Derfor kunne jeg bl.a. komme på motorvej to gange og det samme med mørkekørsel. Jeg nød hver en køretime med Sam og hans Fiat 500.

Jeg bestod både teori-og køreprøve i første forsøg, og følte mig rigtig godt udrustet til begge prøver.

Så mange tak Steffen og Sam – det har været en fornøjelse!


Navn:
Thea Vejby
(fik kørekort i oktober 2013)

Anbefaling:

Jeg vil helt klart anbefale “Bag Rattet”! Det er et super godt sted, og Steffen er en rigtig dygtig kørelærer. Jeg har været fuldt ud tilfreds med teori og køreundervisningen. Det er rigtig rart, at der kun er omkring 8 personer på holdene.

Køretimerne har været sjove, og jeg har glædet mig hver gang jeg skulle ud at køre. Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos jer, og jeg vil klart anbefale jer til andre. 🙂


Navn:
Lea Kathrine Præstekær Mogensen
(fik kørekort i august 2013)

Anbefaling:

At have Steffen som kørelærer har været enormt morsomt! Selv teori var sjovt med ham, og det var virkeligt rart at holdene ikke var så store. Desuden var det aldrig et problem at køre udenfor skoletiden, så fravær fik jeg intet af imens jeg tog kortet. Derudover kan man være sikker på at man ikke kommer til køreprøve inden man er ordentlig klar!

Jeg har været meget tilfreds med forløbet! Med alt det ekstra “Bag Rattet” tilbyder, blev det meget billigere at tage kørekort end med de fleste andre køreskoler i Viborg.
Tak Steffen!


Navn:
Anna Bangsgaard Abrahams
(fik kørekort i juni 2013)

Anbefaling:

Jeg vil helt sikkert gerne anbefale køreskolen “Bag Rattet”. Jeg har faktisk ikke været andet end tilfreds med køreskolen. Jeg havde Steffen som kørelærer, og han har altid været god til at få lavet aftaler med hensyn til køretimer. Han forventede ikke, at man tog sine timer i skoletiden, og det synes jeg var meget godt.

Det var altid sjovt til teori – der var en god stemning, ligesom der var i bilen, når vi kørte rundt. Det var godt, at holdene ikke var for store, og at Steffen sørgede for at involvere os i undervisningen, så det ikke blev “foredragsagtigt” og kedeligt.
Man er færdig med teori efter fem uger, og jeg synes det var et kæmpe plus, at vi havde teori to gange om ugen i halvanden time, da det gjorde, at man kunne holde sin koncentration. Steffen sørgede for, at jeg følte mig 100 % klar både da jeg skulle til teori- og køreprøve.

Jeg har været tilfreds med forløbet hele vejen igennem, og synes derfor også, at andre bør vælge denne hyggelige køreskole. Tak for det hele Steffen, det har været en fornøjelse. 🙂


Navn:
Katrine Bank
(fik kørekort i marts 2013)

Anbefaling:

Jeg kan varmt anbefale Bag Rattet til alle kommende bilister!

De små teorihold gør, at der altid er en positiv og hyggelig stemning til teori, og plads til ALLE de spørgsmål, der måtte være! Desuden syntes jeg det var rart at teoritimerne foregik 2 gange om ugen á 1,5 times varighed, da det gør at man kan holde koncentrationen oppe.

Jeg havde Steffen som kørelærer, og det var jeg rigtig glad for. Køretimerne var sjove og hyggelige, og kunne altid planlægges uden om min skolegang 🙂


Navn:
Cecilie Hildebrandt Troelsen
(fik kørekort i marts 2013)

Anbefaling:

Rigtig god køreskole! Hele forløbet har været super.

Teoritimerne var hurtigt overstået og køretimerne var sjove 🙂 Kan absolut kun anbefale Bag Rattet!

Tak Steffen!


Navn:
Tobias Virenfeldt Christiansen
(fik kørekort i marts 2013)

Anbefaling:

Bagrattet er et super sted at tage kørekort! Jeg har været fuldt ud tilfreds med hele forløbet, og kørelærerne er søde og rare til at hjælpe, hvis man glemmer noget eller bliver i tvivl.
Som kørelærer havde jeg Steffen. Han var sød, rar & altid rolig, når vi var ude at køre. Selve forløbet gik meget hurtigt, selvom det til tider var en anelse kedeligt 🙂

Men lige pludselig er man færdig og klar til prøve, før man selv er klar over det.

Bagrattet en fremragende køreskole, som jeg varmt kan anbefale til dig, der er i tvivl, om hvilken køreskole du skal vælge.
Alt i alt er jeg super glad for, at jeg valgte Bagrattet. Det vil jeg aldrig fortryde!


Navn:
Marie Tind Damgaard
(fik kørekort i januar 2013)

Anbefaling:

Jeg har taget mit kørekort ved bagrattet og har været ovenud tilfreds med hele forløbet. Det hele er gået meget hurtigt og med de 2 teoritimer om ugen, er man klar til prøven før, man ved det.

Selve køretimerne er forløbet strygende. Fra køreskolens side har man udvist stor fleksibilitet. Jeg har altid kunnet få køretimer uden for skoletiden. Da jeg bor på kollegiet har det været rigtig dejligt at have Steffen som min teori- og kørelærer idet han har været utrolig flink og hjælpsom, bl.a. til at bringe og hente til fx køreteknisk anlæg.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Bagrattet til alle jer andre der skal tage kørekort.